7-годишната Ая, чийто дядо и баща са с главни роли в сериала, изигра дете на пациентка

Три поколения от артистичната фамилия Алексиеви участва в “Откраднат живот”. От самото начало на лекарския сериал в него Стоян Алексиев изигра ключовата роля на професор Генадиев, който разменя болното си бебе за здраво. А в образа на вече порасналото му дете влезе истинският му син Алек Алексиев.

Сега и голямата дъщеря на Алек - 7-годишната Ая, получи роля в сериала. Момиченцето се появи в епизода, който Нова тв показа в сряда вечерта. То влезе в образа на дъщеря на пациентка в болницата.

“Когато я попитах дали иска да снима, тя каза: “А каква е ролята? Главна ли?”. “ Ами... важна” ,казах аз с надежда, че това ще сработи! “О, супер! Даже по-добре”, каза Ая и аз си отдъхнах”, разказа майката на момиченцето Яна Титова. Тя също имаше роля в “Откраднат живот”, но преди да влезе в кадър, започна да режисира голяма част от епизодите.

“Когато дойде на терен, се държеше все едно тя притежава сериала. С едно такова самочувствие... Направо ѝ завидях! И тогава тя каза нещо много интересно: “И дядо, и татко са снимали в този сериал, а сега аз, той си е направо мой!”. И ме накара да се замисля... “Откраднат живот” е не просто сериал, той е като емблема за няколко поколения Алексиеви”, обяснява още Яна Титова.

Тя припомни, че в сериала на Нова тв участваше и братът на съпруга ѝ и по-голям син на Стоян Алексиев Цветан. Той се появи в сюжета през 2017 г., когато изигра бизнесмена Емил Богданов.

Нова тв ще излъчи последния епизод на “Откраднат живот” съвсем скоро - на 20 май. (24часа)