Ще потърся незабавно своите граждански права в съда срещу всеки опит за публичното ми злепоставяне. Срещу мен тече зле организирана, жалка и арогантна кампания. Смятам, че с действията си по изпълнението на одобрени социалнозначими проекти, не съм нарушила нито един закон и нито едно морално право. Това заяви кметът на район "Красно село" Росина Станиславова. 

Тя взе думата на сесията на СОС, докато течеше обсъждането на бюджет 2021 на София, тъй като бе персонално спомената в няколко изказвания на различни общински съветници.

Относно това, че от отпуснатите през миналата година на район "Красно село" 461 000 лв. за ремонт на улици, които не са били усвоени и са върнати обратно в Столичната община, Станиславова обясни, че причината е обжалване на процедурите. Затова в писмо до Столичната община Станиславова е поискала средствата да се прехвърлят на район "Красо село" през 2021 г. заедно с тези, които са планирани за района в новия бюджет.

"Само вие и вашата администрация от 24 района в София сте с 0 лева изпълнение. Това е категоричен проблем. Иначе оправдания може да има всякакви", каза шефът на транспортната комисия към СОС Карлос Контрера.