Към 22:42 часа: Отровното трио се превърнаха в отдел "Изгубени вещи". Докато хората се разотиват, от уредбата съобщиха за изгубена лична карта и смартфон. Полицията също се разотива.

Към 22:32 часа: Пространството между БНБ и партийния дом се изпразни. 

Към 22:20 часа: От уредбите звучи музика, а хората се разотиват от площада. Протестът до момента минава спокойно и без ексцесии.

Към 22:00 часа: Паветата между фонтана и Шератон вече са почти напълно празни. Хората продължават да си тръгват. От сцената почнаха да пускат кавъри на шлагери. Масово протестиращите си тръгват.

Масово протестиращите си тръгват.

На "Триъгълника на властта" прозвуча химнът.

Към 21:00 часа: Шефът на кабинета на президента Димитър Стоянов се разходи през протеста. След това се изнесе през полицейския кордон на Дондуков, легитимира се с карта от президентството. Димитър Стоянов

Димитър Стоянов

Много хора започнаха да се разотиват. Малки групи се изнасят в посока СУ.

Към 20:55 часа: Всички на площада вдигнаха телефоните си с включени светкавици, а хората стигат до средата на двореца.

Към 20:40 часа: Към момента протестът преминава спокойно, без размирици. Все още се събират хора на площада и са значително повече от тези, които бяха на място през деня. Засилени са полицейските проверки на влизане, като се проверяват щателно дамски чанти и раници. От фонтана пред президентството "отровното трио" произнася традиционните си речи.

Към 19:20 часа:  Повече от 10 часа продължава обявеното днес "Велико народно въстание 2" около парламента.

Засилени са мерките за сигурност в района.

И днес бяха повторени трите основни искания на протеста: оставката на кабинета, главния прокурор и предсрочни избори.

Към 19.00 часа: Бул. „Цар Освободител” и площад „Независимост" бяха блокирани. Полицаите, които са на първа линия тази вечер, носят жилетки с надпис "антиконфликт".

Към 18:45 часа: Около 30 протестиращи вече се събраха в района на "Триъгълника на властта". Полицаите са в плътна редица и провеждат строги проверки.

Полицаи в плътна редица и строги проверки СНИМКИ: Николай Литов
Полицаи в плътна редица и строги проверки СНИМКИ: Николай Литов
                                                                                                                                                 

Към 18.00 часа: Демонстрациите преминават без инциденти и напрежение.

От трибуната заявиха, че протестиращи са затрудняват да стигнат до протеста заради проверките. Част от недоволните се насочиха към едно от КПП-тата и влязоха в диалог с полицията.