Впечатляващите 22 кг е отслабнал вратарят на "Левски" Николай Михайлов. Това разкри треньорът на "сините" Георги Тодоров след победата с 2:1 над втородивизионния "Витоша" (Бистрица) в контролна среща.

Михайлов, който е юноша на "Левски", в един момент на миналия сезон се превърна в трети избор на "Герена" и това явно е довело до значително натрупване на тегло.

При настоящата безпрецедентна финансова криза футболист номер 1 на България за 2011 г. е сред тези, които не се плашат от нея и ще продължи с отбора. Той ще е твърд титуляр.

Със свалянето на въпросните килограми Михайлов демонстрира, че е готов за това.

"Ники отслабна с 22 килограма, но трябва още", заяви Тодоров. Михайлов си пусна в инстаграм снимка от мача с "Витоша". Декларирарилият, че винаги бил играл за "Левски" Валери Божинов коментира от Италия, че и той пристига на "Герена".

"На Наско Сираков му е много трудно в момента. Ще съм тук, докато нещата се стабилизират. Трябва да се намери млад треньор. За мен най-добрият вариант е Станимир Стоилов. В понеделник трябва да започнат да се изплащат заплатите на момчетата. Подведат ли го Сираков, това ще е краят на "Левски". Ситуацията не е розова. По-спокойни са играчите, защото Наско има каза, че има някаква яснота", заяви още Георги Тодоров.