Тенис звездата Александър Зверев наруши скандално карантината, която си наложи след заразата с коронавирус на веригата Adria Tour, организирана от Новак Джокович.

Германецът от руски произход забрави за самоизолазцията си, за да купонясва на парти в Монако. Във видео в инстаграм профила на дизайнера Филип Плейн тенисистът пийва и танцува, а около него плътно има други хора.

Зверев обяви на 22 юни, че се самоизолира. Григор Димитров първи от участниците във веригата на Джокович обяви, че е заразен с коронавирус. Последваха Борна Чорич, треньорът на Григор - Кристиан Гро, физиотерапевт на Ноле, Виктор Троицки и бремената му съпруга Александра, Джокович и съпругата му Йелена и накрая треньорът му Горан Иванишевич.

Тестът на Зверев бе отрицателен.

Лошото момче на тениса Ник Кирьос реагира на изнъката на колегата си с партито със следния пост: "Колко егоистичен можеш да бъдеш!? Щом имаш дързостта да публикуваш туи, който е написан от мениджмънта ти, че се извиняваш и ще останеш 14 дни у дома, по дяволите, направи го. Остани 2 седмици у дома с приятелката си. Това ме вбесява! Този свят на тениса ме вбесява"