"Ризата на пода" е новата рубрика на "24 часа" за секс. Вдъхновена от популярната мъжка реплика за свалка "Ризата ми изглежда най-добре на пода в спалнята ти", в нея се поглежда към мъжката гледна точка. Тя ще излиза всяка събота с автор Мартинов.

Но така е на морето,

жените стават дръзки!

Завързват се различни

безразборни връзки.

Четиристишенето на Георги Минчев започва да става все по-акуално с покачването на температурите. А той, бардът, ги разбираше нещата - родом е от Созопол. По негово време според мнозина нещата са ставали доста по-лесно. Черпиш я едно питие, заговаряш я и приятелките ѝ няма да се включат с някакво безумно съобщение в чата. Безспорно, но и тогава задръжките са били малко по-големи.

Днес самата подготовка за свалката на морето започва 3 дни по-рано. Тогава опитните играчи настройват тиндър акаунта си да им показва само жени в Созопол, да речем. “По-дълъг период би означавал, че ще разцъквам мацки, които вече ще са си тръгнали, когато аз пристигна”, обяснява Петър Илиев. Той посочва, че използва същата тактика, когато отива на ски. За чужбина си пускал приложението цели 5 дни по-рано. “Обикновено пътувам в големи градове, така че за 5 дни успявам да видя профилите на всички красавици”, обяснява тактиката си Илиев.

И посочва, че прави още една ключова промяна в профила си, когато се готви за море. “Задължително си слагам водещата снимка да е по бански. В крайна сметка свалката ще е на плажа и шансът да съм без риза е много по-голям. Ако обаче пробвам с такъв кадър в София, моментално ме възприемат за човек, който търси бързооборотен секс и не ми обръщат никакво внимание”, добавя Илиев.

Никол Стоянова обаче има друга тактика при свалките на плажа. “Никога не започвам такава с момче, което не живее в моя град или поне близо. А тези от морето изобщо не ги броя”, казва Стоянова. Тя добавя, че никога не спи с избраника си, докато е на почивка. “Как да съм сигурна, че ако му се отдам, ще ми се обади и когато сме си в София”, задава логичния въпрос младата жена.

Местните момичета пък почти никога не се оказват сред мишените на гларусите от морето. Според тях това са техните девойки, които могат да свалят през цялата година. Морските нимфи обаче са открили как да накарат местните хубавци да ги свалят и през лятото. “Мъжете са елементарни. Само трябва да поседя не повече от 2 минути до някои, който не е от морето, и моментално ми се лепват поне двама познати. Просто не понасят идеята, че някой може да ги бие на техен терен”, казва Криси Василева. Тя признава, че много рядко е излизала с мъже, дошли на почивка. “За тях аз съм забивка, трофей. Съжалявам, но аз се смятам за нещо много повече от медал на ревера на някой мъж”, посочва 28-годишната хубавица.

И докато предпочитаният терен на повечето мъже за свалки по морето са баровете и дискотеките, Илия Николов има друга тактика. “Харесвам си момиче в бара, заговарям я и казвам, че е много шумно. Тогава предлагам да се видим сутринта на по кафе. Тя ме поглежда леко странно, а аз отговарям, че всеки може да я впечатли вечер в дискотеката, когато е тъмно, има танци, алкохол и музика, но трябва да си наистина забележителен, за да спечелиш една жена, когато ѝ се спи. Волю-неволю, всяка се впечатлява от подобна реплика и идва на сутринта. Пък и така без думи казвам, че не се интересувам само от секса за една вечер”, разяснява Николов.

Други хитреци дебнат момичетата в хотелите. Ако са сами около басейна след 22 часа, шансът вечерта им да не се е развила по правилния начин е доста голям. Веднъж разочаровани, подобни дами е доста вероятно да прегърнат втория шанс, който им се открива с появата ви с питие в ръка и ведър, интересен разговор.

Плажът е друго подценявано място за свалки. Всеки черпи дамите с питиета по баровете и дискотеките. А на плажа им помага да намажат гърбовете си с крем за слънце. И така пропускат възможността да почерпят избраницата с питие. Това ще я впечатли много повече, отколкото в бара, защото там подобен ход се очаква. Гарнирайте питието с цвете, което предварително сте купилик, и тя ще ви засипе с толкова любов, с колкото феновете на “Ювентус” засипват Алекс Дел Пиеро.

Разбира се, след питието трябва да почнете разговор. Първите няколко изречения са ясни. Ако внимателно сте наблюдавали дамата, може да я заговорите за книгата, която чете. Има достатъчно сайтове, които предлагат резюмета, така че да изглежда, сякаш сте я чели. Само внимавайте да не ѝ развалите сюжета. Ако случайно стане, измъкнете се с хитрост. “Е, и двамата знаем как ще завърши тази закачка, но това не значи, че не го очакваме с нетърпение и няма да е прекрасно”, е сравнително добра, макар и леко коцкарска реплика. А и ако тя не оцени чувството ви за хумор, то сте изтървали да загубите времето си с тежък сухар. Разбира се, ако ви захапе, то определено си имате работа с изключително класна жена.

Друга тема, която можете да завържете на плажа, е татуировката на вашата избраница. Просто проверете значението ѝ в интернет. След това подхванете разговора в посока, подобна на символа на татуировката. Може и да ви се получи. Не е добра идея сами да насочвате темата към вашето мастило. Ако хубавицата се интересува от него, сама ще ви зададе въпроса.

И макар да няма твърди правила, за да ви се получи, има два златни стандарта. Единият е да не опитвате да сваляте момиче в компания. Моментално приятелките ѝ ще посочват всичките ви недостатъци, а нека си признаем, те хич не са малко. Така просто ще загубите мача, преди изобщо да се е играл. Другото задължително нещо е да не опитвате да сваляте две жени в едно и също заведение в една вечер. така просто ще кажете на дамата, че тя е вашият втори избор. Може и да се спасите с реплика, че просто сте искали да я провокирате, защото сте видели, че ви гледа, но това е отчаян ход.

И макар сексът на морето да е сред хитовете, има и някои задължителни неща. Никога на плажа, за да не ви оберат или да ви пуснат в порнхъб. А Георги Минчев знае защо кондомът не бива да бъде пропускан:

Но от опит зная,

че с подобни хубавици,

понякога се стига

и до антибиотици!

В следващия брой на “Ризата на пода” четете кога е моментът да запознаете момичето с приятелите и родителите си.