Розалия, облечена в розово - с тази роля на лекомислената майка на спасителя Младен звездата на българското кино Аня Пенчева влиза във втория сезон на “Съни бийч” по Би Ти Ви.

“Стилистката ме е решила изцяло в розово. Аз никога не съм играла лекомислена жена и много благодаря на продуцентите, че в кариерата ми ми дадоха и този шанс”, казва актрисата.

Възможност да играе с Аня Пенчева получава и Иво Аръков, който е в ролята на сина ѝ Младен. По думите ѝ той е един от малкото български актьори, които си позволяват да отслабнат и да напълнеят за роля.

“Да вляза в “Съни бийч” е истинско удоволствие. Живеем в кошмарно време на страх и стрес и човек има нужда да се усмихне на нещо цветно и ведро”, смята актрисата.

Усмивки ще има и заради Владислав Карамфилов - Въргала, който също е ново лице за българските тв сериали. Той ще влезе в ролята на баща на Аръков и съпруг на Аня Пенчева. Борислав Чучков (вляво) и Лидия Инджова в кадър от филма

Борислав Чучков (вляво) и Лидия Инджова в кадър от филма

Въргала е един от най-популярните актьори у нас през последните 30 години. Завършва НАТФИЗ със специалност актьорско майсторство за драматичен театър в класа на проф. Стефан Данаилов, след което учи и кинорежисура при Христо Христов. Част е от легендарното студентско предаване “Ку-ку”, откъдето става известен комедийният му талант. Един от образите, в които се превъплъщава, е далавераджията Влади Въргала от “Магурата”. Така и прякорът му остава завинаги с него. Смехът с актьора обаче носи и малко тъга, тъй като Карамфилов е не просто актьор. Той винаги е бил обществено активен, изразявал е своята гражданска позиция по всички горещи теми в обществото. Дори и в комедията “Съни бийч” има реплики, върху които човек може да се замисли.

Вторият сезон на комедийния сериал стартира със съдбоносна тайна за Явор Бахаров - арогантния хотелиерски наследник Никола. Разкритието на добре прикритата информация ще разтърси героите, които вярват, че са построили щастието и че нищо не може да го разруши. Арена на двойни игри, предателства и силни чувства отново ще бъде курортът Слънчев бряг.

Героят на Бахаров пръв ще използва тайната, която е научил, за да си върне позициите и в любовта, и в бизнеса. На своя страна той ще привлече опасни нови съюзници. Зад гърба му ще застанат амбициозната му майка Николета (Станка Калчева), която не се спира пред нищо, за да постигне целите си, и богатата наследница Виктория (Боряна Братоева), за чиято тъмна страна никой не подозира. Любен Чаталов също има роля в сериала.

Любен Чаталов също има роля в сериала.

В битката срещу Никола отново ще се изправят четиримата приятели Гомес (Бойко Кръстанов), Ивон (Евелин Костова), Дарина (Лидия Инджова) и Младен (Иво Аръков), които се завръщат в Слънчев бряг за новия туристически сезон. Освен с най-големия си враг, те ще се борят с проблемите помежду си, а на омразата и разочарованието ще противопоставят любовта.

Разбира се, най-забавно отново ще бъде около спасителя Младен, който едва устоява на изкушенията от женски пол. В новите епизоди той изцяло ще промени ценностната си система.

“Очаквайте неочакваното. Героинята ми ще поеме по рискован път и ще завладее Слънчев бряг. Младен ще се опита да я спаси от самата нея и ще се потопи в емоционален дисбаланс”, разказва Лидия Инджова, която е партньорката на Аръков в сериала. За снимките тя се връща в България, тъй като живее в Брюксел.

Впрочем дни преди премиерата на втория сезон Инджова се омъжи в Люксембург за любимия си Филип, с когото живее от години. Двамата имат и син - Мартин, който се роди през март 2020 г.

“Сватбата беше в много тесен кръг, ама много тесен”, разказва тя. Даже родителите ѝ не успели да отидат на подписването. Предстои обаче младоженците да вдигнат истинска сватба в България, на която ще присъстват близките и приятелите.

Въпреки брака името ѝ остава същото, тъй като в Люксембург жената не взема фамилията на мъжа си, обяснява Инджова.

Сякаш по нейната история е писана и част от сценария на “Съни бийч”, тъй като във втория сезон двама от героите ще се врекат във вечна вярност.

Само звезди са новите попълнения, които влизат в предстоящите епизоди. Сред тях са Любен Чаталов, Кирил Ефремов, Лео Бианки и Борислав Чучков. С роли в комедията ще се появят още Анжела Недялкова, Наталия Кобилкина и Манал Ел Фейтури.

“Съни бийч” се излъчва всеки вторник и сряда от 21,00 ч по Би Ти Ви.