На 11 януари 2022 г. (вторник) във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. "Боримечката", кв. "Сеславци" се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода" в кв. "Сеславци" и затвор Кремиковци".

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на "Софийска вода", живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа ще бъде осигурено алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред кметството на кв. "Сеславци" и затвор "Кремиковци".

На 11 януари 2022 г. (вторник) във връзка с подмяна на спирателен кран по бул. "Цариградско шосе", в.з. Враня-Лозен Tриъгълника се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на "Софийска вода",живеещи в района на:

бул. "Цариградско шосе" между ул. "Врана" и автомагистрала "Тракия" (бензиностанция Лукойл).

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. "Цариградско шосе" на кръстовището с ул. "Висо" - между сервиз "Пежо" и фирма за работно облекло "Бултекс".

На 11 януари 2022 г. (вторник) във връзка с ремонт на хидрофорна уредба по ул. "Майор Юрий Гагарин", ж.к. "Изток" се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода",живеещи в района на: ул. "Майор Юрий Гагарин", бл. 154 А (висока зона).

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 154 А.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.