Зам.-шефката на парламента леко подкъси косата си и от блондинка стана бронди – с по-тъмни кичури

С чупливи коси, широка усмивка, излят костюм в класическото тъмносиньо върху безупречна фигура - така бившата парламентарна шефка и настоящ зам.-председател на Народното събрание Ива Митева събра погледите на колеги и журналисти на старта на новата сесия.

В първата седмица след новогодишната ваканция Митева демонстрира нова визия. Леко е скъсила косата си и от блондинка е станала бронди - към русото се добавят тъмни кичури, като тенденцията ще е хит тази година. Коафьорът ѝ се е постарал да създаде обем на прическата и леко е подвил краищата.

С тази фризура юристката от “Има такъв народ” е като две капки вода с Надежда Нейнски, тогава Михайлова, от парламентарния ѝ период. Двете красиви политически дами напомнят една на друга и по стройната си висока фигура.

По времето, когато бившата външна министърка и настоящ дипломат (с успешен посланически мандат в Турция зад гърба си) спечели прозвището Хубавото Наде, тя беше също с коса до раменете и със светли и тъмни кичури. След като през годините смени различни визии, сега Нейнски отново е с тази дължина, но в кафявата гама и дълъг бретон, леко завит настрани.

И дори още да не наричат зам.-шефката на парламента хубавата Ива, тя видимо се радва на внимание от колеги от всички парламентарни групи и често е във фокуса на камерите.

А новата визия кореспондира и с настроението на Митева - в петък тя често можеше да бъде забелязана с широка усмивка да разговаря с различни депутати, вероятно е получила и много комплименти от колеги.

НАДЕЖДА НЕЙНСКИ
НАДЕЖДА НЕЙНСКИ