„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в
някои части на столицата, съобщиха от дружеството.

На 14 октомври 2021 г. (четвъртък) във връзка с пресвързване на сградно водопроводно отклонение и монтаж на пожарен хидрант по бул. „Ген. Скобелев“, ж.к. „Банишора“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Ген. Иван Чернаев“ от ул. „Беласица“ до ул. „Круша планина“
бл. 38 - ниска зона и бл. 38 А
бул. „Ген. Столетов“ от ул. „Круша планина“ до бул. „Княгиня Мария Луиза“
част от захранването на „Пета многопрофилна болница за активно лечение“
локално платно на бул. „Княгиня Мария Луиза“ от бул. „Рожен“ до бул. „Христо Ботев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Княгиня Мария Луиза“ № 110.

На 14 октомври 2021 г. (четвъртък) във връзка с ремонт на уличен водопровод във в.з. Калфин дол се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

в.з. Калфин дол и ханче „Шумака“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Полежан“ на кръстови-щето с ул. „Стряма“.

На 14 октомври 2021 г. (четвъртък) във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. „Кадемлия“, кв. „Подуяне“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Кадемлия“ от ул. „Иларион Драгостинов“ до ул. „Атанас Узунов“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Кадемлия“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!